Tom Mickers Teamtraining & Coaching.

Specialist in het systeem mens. Bekwaam in het trainen en opzetten van High-performance teams (hoog presterende teams). Verhoogt rendement voor individuen, teams en organisaties.
Tom Mickers specialiseert zich in (talent)ontwikkeling, samenwerking en zelfmanagement. 

Coach praktijk in UDEN, trainingen in het hele land.

 

Terug naar de startpagina

Team  trainingteamtraining

Wat is het?

Actieve werkvormen in de buitenlucht wisselen elkaar af met reflectiemomenten op groepsdynamiek en persoonlijke input in het team. Binnen wordt er op verschillende manieren naar effectief samenwerken gekeken.

De training is resultaatgericht, inspirerend en onderbouwd met effectieve performance modellen en deductief wetenschappelijk onderbouwde inzichten. Er wordt een beroep gedaan op de enorme schat aan reeds beschikbare ervaringen in het team, zodat nieuwe inzichten aansluiten bij eigen ervaring. Het samenwerkend vermogen zal meerdere malen op de proef worden gesteld. De combinatie van plezier en urgentie maakt de dag een intensieve en leerzame activiteit, die zal aansporen tot concrete verandering.

 

Is het iets voor jou?

Onze teambuilding trainingen zijn bedoeld voor teams die gemotiveerd zijn om het maximale uit het begrip ‘samenwerken’ te halen . Onderwerpen als communicatie, houding, vaardigheid, kwaliteiten, zorgen en mogelijkheden komen gestructureerd aanbod. Alles wat ‘cognitief’ behandeld wordt, zal direct daarna praktisch ten uitvoer worden gebracht. Gedurende de dag wordt er gericht aandacht besteed aan de leercyclus zodat de verbetering direct zichtbaar en voelbaar is. Dit kan vervolgens eigenhandig worden toegepast op de werkvloer, wat de duurzaamheid van teamontwikkeling stimuleert.

Wat heb je eraan?

In één dag kun je veel onderwerpen aanbod laten komen en redelijk wat integreren in de werkwijze van de groep.

  • Weerstand tijdens samenwerken
  • Energie, ondernemendheid van het team
  • Gezamenlijk belang, gezamenlijke verantwoording
  • Wakkerschudden en optimaliseren groepsdynamiek
  • Urgentie, belang en betrokkenheid  verhogen

Wat ontvang je: 

  • Een dag teamtraining en teambuilding
  • Overzichtskaart met belangrijke samenwerkingspunten
  • Overzicht van de kwaliteiten in het team
  • Een inspirerende en praktische high-energy dag vol gezamenlijke activiteiten

De waarde van een teamtraining is het gedrag dat zichtbaar is (en blijft) op de werkvloer. Wij streven ernaar om teams te voorzien van inspiratie en daadkracht om zelf aan de slag te gaan met nieuw verworven inzichten en kennis. Onze trainingen hebben op verschillende punten een praktische transfer van kennis naar uitvoering én een realitycheck om haalbaarheid op de werkvloer te toetsen en borgen. De realiteit is altijd meer complex dan het model.

De trainingen worden voorafgegaan door een uitgebreide intake. Zowel leidinggevenden als teamleden worden daarbij gehoord. 'Commitment' van alle betrokkenen beschouwen wij als een minimum voorwaarde voor een succesvolle training.

Altijd op maat

Inhoud, duur en locatie van onze trainingen worden op maat en in overleg met de klant opgesteld.

Bij het intake gesprek zal gekeken worden naar de behoefte, het doel en het verwachte resultaat.

 

Vraag hier een offerte aan