Tom Mickers Teamtraining & Coaching.

Specialist in het systeem mens. Bekwaam in het trainen en opzetten van High-performance teams (hoog presterende teams). Verhoogt rendement voor individuen, teams en organisaties.
Tom Mickers specialiseert zich in (talent)ontwikkeling, samenwerking en zelfmanagement. 

Coach praktijk in UDEN, trainingen in het hele land.

 

Terug naar de startpagina

Over Tom Mickers

 

Tom is gecertificeerd en gediplomeerd in de volgende vakken:

  • Mental Coach
  • Professional coach
  • Ervarend Leren Team trainer
  • Gedrag analist
  • Drijfveren analist
  • Talent analist

 

Kort profiel

Tom Mickers

Tom combineert zijn ervaringen als Coach en Teamtrainer om op een duurzame manier resultaat te bereiken. Al 14 jaren begeleidt Tom mensen om hun maximale potentieel in concreet gedrag om te zetten. Hij is begonnen als trainer in de danssport en later doorgegroeid als business coach en teamtrainer. Zijn aanpak is dynamisch en gericht op rendement en voldoening. Zijn opleiding in mental coaching geeft hem het  inzicht en de vaardigheid om mensen op gedragsniveau en op mentaal niveau te stimuleren en te ondersteunen. Zijn ervaring als professional coach geeft hem de geoefendheid om vlot tot de kern van weerstand te komen. Als trainer in ‘ervarend leren’ herkent hij groepsdynamische processen en weet hij hier effectief mee te werken.

 

Tom heeft zijn communicatie-technieken sterk ontwikkeld en zijn vaardigheid op dit gebied is natuurlijk. Hij werkt  integer en verdiept zich in het perspectief van de ander. Tom is gedreven, creatief en enthousiast; hij werkt zelf-bewust en inspireert anderen om het maximale uit zichzelf te halen. 

“De kracht van een mens begint met zelfkennis”