Tom Mickers Teamtraining & Coaching.

Specialist in het systeem mens. Bekwaam in het trainen en opzetten van High-performance teams (hoog presterende teams). Verhoogt rendement voor individuen, teams en organisaties.
Tom Mickers specialiseert zich in (talent)ontwikkeling, samenwerking en zelfmanagement. 

Coach praktijk in UDEN, trainingen in het hele land.

 

Terug naar de startpagina

 

Hoe kan ik je helpen?


                                                                                                            

Zorgen/Angst

Van focus op mogelijke problemen naar het in vrijheid actie ondernemen. Richt je op waar je wel invloed op hebt en laat dit slagen.

Stress /Burnout

Van overprikkeld en overbezorgd naar ontspannen en alert. Met overzicht gecontroleerd loslaten, geballanceerd energie richten op dat wat van belang is en energie opladen.

Levensweg/Doel

Van onduidelijkheid over behoefte en levensdoel naar krachtige besluiten en onstuitbare wilskracht.

 

 

Carrière/Loopbaan

Van onduidelijkheid en rusteloosheid naar heldere prioriteiten en een  vergrootte cirkel van invloed. Leer twijfel beheersen en je kracht op de voorgrond te zetten.

Zelf sturing

Van “onder invloed zijn” naar “invloed hebben op”. Van onzekerheid en schaamte naar daadkracht en trots. Zelf management, leer jezelf coachen naar top prestaties in je leven.

Zakelijk  

Bewustwording van gedrag, vaardigheid vergroten in communicatie en samenwerking, concreter doelen stellen en resultaat behalen.

 

'Jij bent je eigen beste vriend!'

In iedere situatie is er maar één factor constant: jezelf. Bestuur jezelf, beinvloed je omgeving, ontdek de kracht van je Mind.

Bel nu  +31619904849

Maak direct een afspraak of vraag informatie aan